Waar kun je op rekenen ?

Waar wij ons mee onderscheiden is dat wij altijd voorafgaand aan onze werkzaamheden duidelijkheid geven over de te verwachten kosten. Wij hebben gemerkt dat iedere zaak vraagt om een andere aanpak en dus ook om een andere financiële afspraak. Om optimaal hier op in te kunnen spelen, bieden wij verschillende prijsmodellen aan. Vooraf maken we met elkaar een keuze voor het model dat het beste past in de concrete situatie waardoor het resultaat en de kosten in verhouding zijn en de uiteindelijke factuur nooit als een verrassing komt.

Vaste Prijs

Als wij een vaste prijs afspreken, dan betaal je eenvast bedrag in ruil voor het afgesproken product, dienst of resultaat. Als wij afspreken dat je een contract krijgt voor €2.500,-, dan krijg je het definitieve contract voor dat bedrag. Wij gaan door totdat wij beide tevreden zijn. Wat de exacte hoogte van het bedrag is, hangt af van jouw wensen.

Strippenkaart

De strippenkaart is een kortingskaart en kost €1.100,- exclusief btw. Voor dat bedrag krijg je 5 uren juridische dienstverlening met een waarde van €1.375,- exclusief btw. Je krijgt dus één uur gratis. De strippenkaart is onbeperkt houdbaar.Bel ons gerust voor meer informatie

WBA

WBA staat voor waardebepaling achteraf. Wij werken in principe tegen een financiële vergoeding. Soms zijn er echter projecten of adviezen die zo leuk, klein of bijzonder zijn, dat wij daar geen geld voor willen of kunnen vragen. In die gevallen werken wij in plaats van tegen een vooraf vastgestelde financiële vergoeding, liever met een waardebepaling achteraf.

Dan mag jij als klant aangeven wat je het waard vond om met ons te werken. Dat bedrag mag je (eventueel tegen een factuur) aan ons betalen. Wij worden ook heel blij van andere zaken. Die kun je vinden op ons wensenlijstje, voor als je iets terug wilt DOEN.

Abonnement

Voor onze klanten die geregeld een beroep op ons willen DOEN, werken wij met abonnementen. Wij verrichten dan alle overeengekomen werkzaamheden tegen een vast maandbedrag. Dat bedrag factureren wij vooraf. De hoogte van het maandbedrag en de omvang van de werkzaamheden bepalen wij uiteraard samen met jou. Wat de exacte hoogte van het bedrag is hangt af van jouw wensen en de toegevoegde waarde die wij aan jou leveren. Voor al onze abonnementen geldt dat ze een minimale looptijd van drie maanden kennen waarna ze iedere maand opzegbaar zijn.

Uurtarief

Het uurtarief van al onze advocaten is €275,- exclusief btw. Wij rekenen verder geen kantoorkosten of andere opslagen.

Combinatie

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Onze prijs moet niet alleen duidelijk zijn, maar moet ook bij jou en je vraag passen.Wij staan dan ook open voor iedere andere prijsafspraak. Laat ons weten hoe jij het graag zou zien door contact met ons op te nemen.

Wij kunnen dit samen met je doen.

Wij denken graag met je mee wat er van toepassing is in jouw situatie. Bel of email ons gerust voor advies.