Waar kun je op rekenen?

Waar wij ons mee onderscheiden is dat wij altijd voorafgaand aan onze werkzaamheden duidelijkheid geven over de te verwachten kosten. Wij hebben gemerkt dat iedere zaak vraagt om een andere aanpak en dus ook om een andere financiële afspraak. Om optimaal hier op in te kunnen spelen, bieden wij verschillende prijsmodellen aan. Vooraf maken we met elkaar een keuze voor het model dat het beste past in de concrete situatie waardoor het resultaat en de kosten in verhouding zijn en de uiteindelijke factuur nooit als een verrassing komt.

Strippenkaart

Met een strippenkaart koop je vooraf 5 uur ondersteuning voor een bedrag van 4 uur. Je krijgt dus 1 uur gratis en dat levert jou een voordeel op van € 275,- exclusief BTW. De strippenkaart is onbeperkt houdbaar.

Vaste Prijs

Bij een vaste prijs, betaal je een gefixeerd bedrag in ruil voor een concreet product of een specifieke dienst. Wat de exacte hoogte van het bedrag is, hangt af van jouw wensen en onze toegevoegde waarde. 

Uurtarief

Het uurtarief van al onze advocaten is €275,- exclusief btw. Wij rekenen verder geen kantoorkosten of andere opslagen. 

Abonnement

Als je verwacht dat je met enige regelmaat een beroep op ons gaat doen, is een abonnement een goed idee. Wij verrichten dan onze werkzaamheden tegen een vast maandbedrag. De hoogte van dat bedrag bepalen we samen en hangt af van jouw wensen. Voor al onze abonnementen geldt dat ze een minimale looptijd van drie maanden kennen waarna ze iedere maand opzegbaar zijn.

WBA

WBA staat voor waardebepaling achteraf. Wij werken in principe tegen een financiële vergoeding. Maar soms zijn er projecten die zo leuk, klein of bijzonder zijn, dat wij daar geen geld voor willen of kunnen vragen. In die gevallen mag jij als klant achteraf aangeven en betalen wat je het waard vond om met ons te werken.

Combinatie

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Onze prijs moet niet alleen duidelijk zijn, maar moet ook bij jou en je vraag passen. Wij staan dan ook open voor iedere andere prijsafspraak. Laat ons weten hoe jij het graag zou zien door contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag!

Bel ons vrijblijvend.