Kernwaarden

Duidelijk DOEN.

Wij hanteren duidelijke taal en gebruiken korte begrijpelijke zinnen. Verder zijn wij duidelijk over wat we gaan doen, tegen welke prijs en met welk doel. 

Gewoon DOEN.

Wij doen graag gewoon. Dat creëert gelijkwaardigheid. Ook jij kan daardoor jezelf zijn. Zo kunnen we jouw belang het beste behartigen.

Positief DOEN.

Wij zijn advocaat geworden omdat we mensen willen helpen. Dat doen we vanuit een positieve houding. Dat betekent dat we in kansen en oplossingen denken. We kijken naar wat er wél kan.

Goed DOEN.

Wij hebben aandacht voor mens, milieu en een gezonde economie. Nu en in de toekomst. Daar handelen we naar, zowel intern maar ook bij onze klanten.

Over DOEN Legal

Bij DOEN Legal geloven we in een toegankelijke en duurzame advocatuur met een positief imago. Daarom doen wij duidelijk, gewoon, positief en duurzaam. Zo helpen wij onze klanten op juridisch vlak hun ideeën, merken, producten en formules te beschermen en exploiteren.

Onze klanten zijn eigenzinnige creatieve ondernemers en bedrijven die met oog en aandacht voor hun omgeving de wereld beter willen maken. Met ons team van ervaren en gedreven advocaten, aangevuld met een flexibele schil, helpen wij hen dat mogelijk te maken.

Duurzaam DOEN

Duurzaam DOEN betekent voor ons allereerst dat we ons vak uitoefenen met de menselijke maat. Daarnaast willen wij de wereld beter en groener maken. Dat doen we door aandacht te hebben voor mens, milieu en een gezonde economie. Nu en in de toekomst. Daar handelen we naar, zowel intern maar ook bij onze klanten. 

 

Bovendien worden wij blij van het werken met klanten die op dezelfde wijze naar de wereld en de toekomst kijken. 

 

Tot slot kunnen wij met onze ervaring en kennis goed adviseren over juridische kwesties op het gebied van duurzaamheid zoals greenwashing, Emission Reductions Purchase Agreements en duurzaamheidsclaims.

 

Bert-Jan van den Akker

06 28090955 bert-jan@doenlegal.nl

Esther Brons-Stikkelbroeck

06 28090966 esther@doenlegal.nl

Debbie Zwanikken

06 53451737 debbie@doenlegal.nl

Jan Bontenbal

of counsel*
06 53316265 jan@doenlegal.nl

Monica Smak

of counsel*
030 2072907 info@doenlegal.nl