Profielafbeelding Debbie Zwanikken

Contactinformatie

Debbie Zwanikken


06 53451737
debbie@doenlegal.nl Socials

Debbie Zwanikken

Debbie is advocaat op het kruispunt van Contractenrecht en Merkenrecht. Bovendien heeft ze een achtergrond in marketing waardoor ze perfect in staat is om in te spelen op de behoefte van onze creatieve klanten.

Debbie werkt sinds 2020 bij DOEN Legal. Daarvoor behaalde zij de Bachelor Recht & Management en de master Marketing (MSc) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Haar master rechtsgeleerdheid met de specialisatie Internet, Intellectuele Eigendom en ICT (LL.M) heeft zij behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een semester in Zweden gestuurd aan de universiteit in Lund.

Mede door haar studie bedrijfskunde kijkt Debbie verder dan alleen de juridische aspecten. Debbie is geïnteresseerd in de business waar de klant zich in bevindt en dat zorgt ervoor dat zij een resultaatgerichte aanpak hanteert waarbij rekening wordt gehouden met de commerciële belangen van de klant. Deze werkwijze past goed bij de manier waarop DOEN Legal haar klanten adviseert en bijstaat. Dat is dan ook de reden dat Debbie juist bij dit kantoor als advocaat is gaan werken.

Leer de andere teamleden kennen

Bert-Jan van den Akker

06 28090955 bert-jan@doenlegal.nl

Esther Brons-Stikkelbroeck

06 28090966 esther@doenlegal.nl

Jan Bontenbal

06 53316265 jan@doenlegal.nl