Profielafbeelding Esther Brons-Stikkelbroeck

Contactinformatie

Esther Brons-Stikkelbroeck


06 28090966
esther@doenlegal.nl Socials

Esther Brons-Stikkelbroeck

Esther werkt sinds 2000 als advocaat commercieel contractenrecht en arbeidsrecht. Daarvoor was zij als innovatieadviseur en bedrijfsjurist actief bij een franchiseorganisatie.

Zij is medeoprichter van DOEN Legal en werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht, franchiserecht en procesrecht. De afgelopen 25 jaar heeft Esther zich in het bijzonder toegelegd op het begeleiden van merkeigenaren en franchisegevers. 

Wat Esther onderscheidt als advocaat is haar persoonlijke, betrokken, bevlogen en resultaatgerichte aanpak, waarbij zij in staat is om snel te schakelen en creatief mee te denken met de specifieke business van haar klanten. 

Meer over Esther

Esther volgde de opleiding Nederlands Recht aan Tilburg University, European Law aan Uppsala University, de Grotius specialisatieopleiding Corporate Structures en diverse leergangen contractenrecht en arbeidsrecht.

Tot het werkterrein van Esther behoren vragen over arbeidsrecht, ontslag van personeel,contractenrecht, aansprakelijkheid, onrechtmatig handelen, distributie-, franchise- en agentuurrecht, verbintenissenrecht, samenwerkingsovereenkomsten, platformen, intentieovereenkomsten, algemene voorwaarden.

Esther is lid van de Nederlandse Franchise Vereniging en van de Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuur. 

Esther doceerde het vak franchiserecht aan De Juridische Academie en was gastdocent bij zowel de Fenedex als DeLex. Esther heeft meerdere bestuursfuncties bekleed, waarvan thans Stichting Greendish. Esther is auteur van talloze publicaties in zowel vakbladen als ondernemersplatforms.

Leer de andere teamleden kennen

Bert-Jan van den Akker

06 28090955 bert-jan@doenlegal.nl

Debbie Zwanikken

06 53451737 debbie@doenlegal.nl

Jan Bontenbal

06 53316265 jan@doenlegal.nl